Om Zlarin

Kroatia Eiendom

Når du ønsker deg en trygg handel!

Bilder fra Zlarin

Zlarin byr på et mangfold av opplevelser og aktiviteter. Alle bilder gjengitt med tillatelse fra turistkontoret http://www.tz-zlarin.com/

Zlarin


Zlarin er en øy som ligger utenfor byen Sibenik, i den vakre dalmatiske skjærgården. Øya ligger 2 km fra fastland, rett på innsiden av de berømte Kornati-øyene. Det er ikke tillatt med ordinær biltrafikk på øya og folk benytter seg av beina, sykler og golfbiler.


Det er i underkant av 300 fastboende på den 9 kvadratkilometer store øya. Det finnes flere restauranter og puber, og det er også et hotell, samt matbutikk med minibank. Zlarin har også eget posthus. Det er tydelige spor etter romerske bosettinger her og man kan rusle rundt i pittoreske smale gater


Aktiviteter


Zlarin er kjent for sine røde koraller. Det mange som kommer til øya for dykking på de berømte koallrevene. Hver sommer holdes en festival til ære for koralldykkerne, med lokale folkekostymer og folkedans. Det er også et rikt fiske her og utallige uberørte strender og badebukter. Her kan du finne din egen paradisbukt hvis du vil.


På en normal cafè får du en god middag til under femtilappen og god drikke får du til 12-15 kroner glasset.


Du finner også dyrere spisesteder som kan tilby svært spennende mat og gode kulinariske opplevelser for en hyggelig penge. Det er godt å være i Kroatia, noe du raskt vil erfare.